Automatikus bejelentkezés
belépés

Lehetősége nyílik rá, hogy keresését az Önhöz közelebb eső találatok szerint rendezze. Nem kell mást tennie, mint ezen az oldalon bejelölni helyzetét és a kereső az Önhöz légvonalban legközelebb eső találatokat fogja előnyben részesíteni.

31 db találat

könyvelő

kifejezésre
1 | 2 | 3 | 4

Könyvelő keresőszóval kapcsolatos cégek részletes listája és elérhetőségei a tudakozo.hu online rendszerében.

 • 1. Kereskedők Vendéglátósok Könyvelő Irodája Kft

  5600 Békéscsaba, Szigligeti utca 6.

  Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik. A cél, melyet kitűztünk magunk elé, hogy egy színvonalas, megbízható ügyviteli szolgáltatást nyújtsunk, melyre az egész régióban számíthatnak majd ügyfeleink.

  KÖNYVELÉS
  Számviteli szolgáltatásaink keretében biztosítjuk a teljes könyvelési és adózási folyamatok ellátását.


  ADÓTANÁCSADÁS
  Könnyű eltévedni az adózási szabályok útvesztőjében. Ha cégünket választja, biztos útmutatást kap.


  BÉRSZÁMFEJTÉS
  A havi rendszeres és nem-rendszeres bér számfejtése...


  Részletek
 • 2. Benedek Cégcsoport

  Benedek Cégcsoport - Könyvelő - Tudakozó.hu Benedek Cégcsoport - Könyvelő - Tudakozó.hu

  1035 Budapest, Miklós tér 2.

  A Benedek és Társai Könyvelő és Adótanácsadó Kft. (korábban Közgazdasági szolgáltató Kft.) 1990-ben családi vállalkozásként indult. Az első időben főleg ügyviteli feladatokkal foglalkozott: könyveléssel, adótanácsadással és az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal. A csoport másik két tagja, a Benedek és Társai Könyvvizsgáló és Szolgáltató Kft., valamint a Béta-Audit Könyvvizsgáló, Pénzügyi és Üzleti Tanácsadó Kft. ennek a csoportnak a könyvvizsgálatra szakosodott tagjaiként 1992-ben és 1994-ben kerültek...


  Részletek
 • 3. General-Conto Bt.

  General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu General-Conto Bt. - Könyvelő - Tudakozó.hu

  1188 Budapest, Brigád u.7/a

  Önnek precíz munkavégzésre, a határidők pontos betartására és minőségi munkára van szüksége az építőipar, a generál-kivitelezés, a felújítás és egyéb munkálatok területén?
  Legyen szó ács, asztalos vagy kőműves munkákról, burkolásról, betonozásról, nyílászáró beépítésről, víz- és villanyszerelésről, parkettázásról, árnyékolástechnikáról, festés-mázolásról, tapétázásról, érintés- és villámvédelemről, riasztó alapozásról, földmunkákról, elektromos kapu szereléséről, lakatosmunkáról, automatizálásról, klímasze...


  Részletek
 • 4. Minor Adatfeldolgozási Kft.

  1043 Budapest, Munkásotthon u. 66-68.

  Egyszeres könyvelés, kettős könyvelés, havi főkönyv készítés, bevallások készítése.


  Részletek
 • 5. Diamond Stúdió Kft.

  8000 Székesfehérvár, Tolnai u. 32.

  Cégünk, az Ügyviteli Rendszer Kft. a Diamond Stúdió ügyviteli programjait forgalmazza, és biztosítja hozzá az ügyfélszolgálatot.

  Diamond Stúdió az ügyviteli programok specialistája.


  Részletek
 • 6. LI-MI Audit Kft.

  1152 Budapest, Telek u. 8.

  Cégünk 2000. májusában alakult, a Magyar Könyvvvizsgálói Kamara által bejegyzett könyvvizsgáló társaság. Könyvelői, könyvvizsgálói és adótanácsadói tevékenységünk mellett üzletviteli tanácsadással, felnőtt- és egyéb képzéssel is foglalkounk. Bővebb információért tekintse meg weboldalunkat a fenti címen!


  Részletek
 • 7. UNICASS Kft.

  1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.

  Cégünk az elmúlt 12 év során elsősorban könyvelés és könyvvizsgálat terén szerzett nagy gyakorlatot. A könyvvizsgálati képesség nemcsak a gazdasági társaságokra, hanem a költségvetési szervekre is kiterjed.


  Részletek
 • 8. Audit-Könyv Kft.

  1163 Budapest, Sashalmi sétány 10.

  Az Audit-Könyv Kft. magántulajdonú társaság. Tevékenységét úgy állítottuk össze, hogy ügyfeleink valamennyi ? cégalapítási, könyvelési, adószakértői, könyvvizsgálói ? igényét magas színvonalon tudja kielégíteni.


  Részletek
 • 9. NASCH Studio Kft.

  1163 Budapest, Edit u. 20.

  Könyvelőirodánk tevékenysége vállalkozások teljeskörű könyvvitele, (könyvelés, bérelszámolás, TB- ügyintézés, mérleg- és adóbevallások készítése) és részben pénzügyi ügyvitele.


  Részletek
 • 10. Könyvelő Iroda Bt., Budapest

  1115 Budapest, Bánk Bán u. 17.

  Cégünk könyvelőirodát üzemeltet.


  Részletek